About us

ELÉRHETŐ LUXUS – TERMÉSZETESEN!
Az Ilcsi Szépségmanufaktúra 2015 májusában, Buda szívében, a Budai Vár tövében, jól megközelíthető helyen nyílt meg, magában hordozva az Ilcsi alapértékeit, filozófiáját.

Aki ide betér, kellemes légkör és vendégszeretet fogadja. Magasan képzett szakembereink a legújabb és a legprofesszionálisabb szolgáltatásokat nyújtják a maximális kényeztetés és hatékonyság érdekében.

ILCSI = 100% TERMÉSZET
Az Ilcsi alapértéke a természet kincseinek megőrzése, védelme és népszerűsítése. Ezeknek a kincseknek köszönheti az Ilcsi Szépítő Füvek a már közel 60 éve tartó sikerét, ahogy Ilcsi néni mondta mindig „Fűben – fában az orvosság!”.

Az Ilcsi Szépítő Füvek termékei már több mint 40 országban vannak jelen a világon Ilcsi márkanévvel, kivéve az Egyesült Államok és Kanada területén, ahol Ilike márkanévvel vannak forgalomban.

Az Ilcsi Szépítő Füvek nagyon igényes, amikor a termékeiben felhasznált alapanyagokat kiválasztja. Hiszünk abban, hogy a természetben minden problémára létezik hatékony megoldás, ezért büszkék vagyunk arra, hogy Ilcsi néni segítségével és a természet erejével megalkothattuk a különleges Ilcsi professzionális natúrkozmetikumokat, a természet kozmetikumait. Termékeink készítésekor a legszigorúbb natúrkozmetikai előírásokat vesszük figyelembe és kizárólag a legjobb minőségű bio alapanyagokat – friss gyógynövényeket, gyümölcsöket, zöldségeket – használjuk.

Több, mint 100 féle növényt használunk termékeink előállításánál, melyek nagy részét saját, az Ökogarancia által minősített bioültetvényünkön termesztjük, a többit pedig vagy biogazdálkodásokból vásároljuk, vagy vadon gyűjtjük be. Tiszteljük az élet minden formáját, ezért a termékeink kifejlesztése során nem végzünk állatkísérleteket, és nem használunk állati eredetű anyagot. Termékeink széles körét a legszigorúbb német, natúr minősítő szervezet, a BDIH minősíti. Az Ilcsi kozmetikumok mindazoknak ajánljuk, akik a természetes, mellékhatásoktól mentes bőrápoló megoldásokat részesítik előnyben.

2014. májusában az Ilcsi márkát Hungarikummá választották történelmének, munkásságának, kiváló minőségének és filozófiájának köszönhetően.

Az Ilcsi büszke arra, hogy munkáját nemcsak a vendégek, hanem a szakma is elismeri, termékei számtalan elismerésben részesültek az évek során, például ötszörös MagyarBrands, tizenegyszeres Superbrands díjban. Bevezetéseink közül több is elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat.